Aug 5, 2011

I feel good!



Yeaahuuuu!
Exam is over!!!
Hahahaha (gelak sakan noo..) ^^


eheh. rupenye aku dah terlambat update.
em takpela. tapi aku tetap nak cakap aku rasa lega sangat dah habis exam.
(senyum lega) =)

tapi. apepun. jangan suke sangat ye..
kalau result okay barulah bole lega giler2 kan?
takmau la macam ni...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Haha. Siyes takmau! Haih =_='

Takpe takpe. Apepun, berdoa banyak banyak.
Heyy, ni kan bulan pose..
lagi banyak berdoa, lagi banyak pahala..kan kan?
(senyum lagi)

Yeah! Kita teruskan kepada tajuk di atas.
Hmm kenape ye I feel good good jep?
Sebab.....
Harini I wanna to back home! Lalalala
Heyy,orang lain dah balik semalam dah pun...
Emmm okay fine =_='

Ouh ye. Tapi perkara yang syioknye sebab saya bawak roomate2 lame yang tersayang tu pegi rumah saya sekali! Hehehe (senyum sampai telinga) Em yelah kan, 1st time diorang dapat pegi rumah saya. Mana lah tak excited kan.. Kikiki =p
Ouh, alang alang diorang ada kat rumah nanti, boleh la ambil alih tugas tugas aku kat dapur tuuu.. err basuh pinggan mangkuk, sapu sampah, bagi kucing makan, masak, buat roti sardin, etc etc....HAHAHAHAHA (gelak jahat) ^_^
maaf, saya bergurau =p

Em jangan risau ye kawan kawan ku.
Takdenye aku nak mendera korang. Aku kan baik. =p
Apakata kita buat sleepover kat rumah nanti?
Mesti best kan? Wakaka



yang tengah tu ila, yang chubby tu nabil =p


kita boleh tangkap2 gambar =)



uhuu..aku tabole bayangkan kalau kite dalam satu bilik. 
Mesti kecoh macam ni...haha (teringat kenangan dulu) =(


Eheh. 'Mummy' mesti jeles sebab dia tak dapat join =p
Em takpela...waktu raye nanti kitorang datang rumah 'mummy' ye =)

Em okaylah. Tadi ayahku call. Nak ambik aku balik rumah. Hehe
Nak packing bag! Tak sabar mao pulang dowh~~
K bye! Salam...


notakaki: berbuka bersama famili hujung minggu ni =)






2 comments:

FYA PELANG! said...

haha. saba :)

nahu said...

heee..da ade kt umah pn.. =)