Jan 13, 2015

Nike Running Shoes


Hello readers ! 

Korang selalu tak pakai sport shoes ? Oh I mean, pakai bukan hanya untuk exercise atau bersukan. Tapi pakai hari-hari pergi kelas atau pakai waktu nak keluar shopping dengan kengkawan. Kalau macam aku, aku selalu je pakai sport shoes nak pergi kelas atau lab project. And yeah, sangat selesa ! Aku rasa kaki aku lagi mudah nak bergerak ke mana-mana kalau pakai sport shoes. Disebabkan sport shoes aku ada cushion kat dalam, (bukan cushion sofa ye) maka tanpa guna stokin pun dah cukup selesa haha. Aku tahu, ramai students macam korang ni yang akan pakai sport shoes bila nak pergi jogging ke, nak bersenam ke kan ? Itu pun tak selalu. Alaa bukan korang bersenam hari-hari pun kehkeh. Hm aku tahu, korang mesti sayang nak pakai sport shoes hari-hari, betul tak ? Haha. So, apa kata korang gunakan sport shoes tu dengan sebaiknya. Boleh je guna nak pergi class. Even, nak pergi keluar dengan kawan pun boleh je nak pakai sport shoes. Takde masalah. Lupakan sandals or heels. Selesa & stylo. Try pakai dengan long skirts or jeans. Sumpah cool, tak tipu. Tak caye, tengok ni.

pergi class macam ni pun dah ok haha


sporty and feminin


haa tak cukup cool ke ?

Kalau tanya aku, brand sport shoes apa yang menjadi idaman. Of course lah Nike Air Max ! Sebab apa, Nike ni salah satu brand sport shoes yang famous tau (ehh sape yang tak kenal Nike aku sekeh) & design dia sumpah cantik sangat plus smart gilaaa ! *faint

so cool !


sweety pink 


Nike running shoes ni sesuai untuk uolls yang aktif  tapi still bersifat feminin gittew. Pilih je design & colour apa yang sesuai dengan outfit korang. Boleh matching dengan apa-apa style pun. Bagi yang tak tahu nak cari sport shoes yang cecantik kat mana, aku cadangkan korang tengok kat laman web ZALORA ni. Design cantik, harga pun berpatutan. Sure tak menyesal beli hihi. Lepasni, bolehlah pergi mana-mana pakai kasut Nike. Baru sporty gituu cewahh haha. 

Okay, bye !


notakaki : tak sabar nak berpraktikal :)


2 comments:

Nabihah said...

kasut sukan,saya suka pakai kasut sukan yang biasa punya iaitu sneaker,ada masa singgah blog saya yang jarang update

http://inibelognabihah.blogspot.com

Hasnul Adin said...

Still blogging or not cik nahu? :)

Lama tak dengar cerita. haha!