Jul 5, 2012

Random questions




Hai stalkers! Okay disebabkan harini taktau dah nak post ape, so nak jawab some questions from Tumblr. Haha. Macam best je kan. So, lets start! 

  • 1. Favourite drink : Teh Ais. skyjuice pun bole
  • 2. What mobile phone do you have? : Nokia Xpress Music je. Ade sesape nk belikan Samsung Galaxy? tsk tsk
  • 3. What are you sitting on right now? : lantai. tasuke dok atas kerusi
  • 4. Are your blinds open or closed? : err tak paham. next!
  • 5. A picture of one of your walls in your room : Barbie. eh? haha
  • 6. Bed cover colour? : Kalerful!
  • 7. How many friends on facebook? : check sendiri ahh
  • 8. Best thing to do when you're bored? : tido dan tido! hahaha
  • 9. How many lights are there in your room? : Satu cukupla kan
  • 10. How many earrings do you own? : ergghh! I hate earrings
  • 11. How many mirrors are there in your room? : One only. Besau punye
  • 12. What did you do today? : Sama mcm semalam
  • 13. How many times a day do you check tumblr? : 2 kali kot. ikut mood
  • 14. Best memory : with family and friends :')
  • 15. Worst memory : Taknak ingat. next!
  • 16. Worst movie ever watched : Tak ingat ahh
  • 17. Best Movie ever watched : X Bini-biniku Gangster dan muvi-muvi gangster yang lain
  • 18. Best friends? : 13 Treasure and my twins! 
  • 19. Any problems right now? worries? : tunggu result UPU :|
  • 20. Wall colour in your room? : peach
  • 21. What were you just doing? : chat dengan mat poyo kat fb
  • 22. When is your birthday? : 5 november. Jangan bebuat lupe pulak!
  • 23. What you would like for your birthday? : Tak berkira sangat. Samsung Galaxy pun dah cukup. eh?
  • 24. What you did yesterday? : sama mcm harini
  • 25. Anything else random :) : aku malas nak create soalan sendiri

Hehehe that's all for today. Tengoklah betapa bernasnye aku bagi jawapan. Ye mmg dah takde kerja sangat dah ni. So kalau sesape nak tanya soalan kat aku, jangan sesegan. Tanya je pape k. InshaAllah aku akan jawab dengan logiknya. Hehe. K bai!

Ouh ye, ini Tumblr aku. :)



notakaki: Sabtu ni kenduri kahwin klasmate skola dulu. Tak sangka dah jadi bini orang dah dia. Anyway, Selamat Pengantin Baru la untuk dia. Moga berbahagia :) Ish tak sabarnye nak pergi nanti. Nak amek berkat sikit. Hihik *gatai


6 comments:

dhiashahida said...

next~~bila awak nak wat kenduri pulak...hik3...

nahunabila said...

dhiashahida: hahaha next question pleasee! :p

cik mun said...

rajen btol die menjawab soalan ye..

nahunabila said...

cik mun: haha asalkan jgn soalan exam dhla :p

Atiqah Wadiah said...

awk tgh buat pe skrg?ni soklan nya..hehe :P

nahunabila said...

Atiqah Wadiah: tengah balas soalan awak. ngeh2 :p